spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPNL Gorj mai pierde un membru. Puiu Diaconescu : le lipsește minimul...

  PNL Gorj mai pierde un membru. Puiu Diaconescu : le lipsește minimul de decență!

  Vicepreședintele PNL Gorj, Puiu Diaconescu a anunțat că va pleca din organizația județeană. Picătura care a umplut paharul a fost o discuție în contradictoriu cu președintele Dan Vîlceanu, pe tema aducerii unor foști psd-isti în filiala de la Gorj. Diaconescu a răbufnit dezvăluind toate „mizeriile” marca PNL.

  După 40 de ani de activitate liberalul renunță la viața politică, cel puțin la viața politică din PNL unde susține că nu mai are ce căuta. Puiu Diaconescu vorbește de lipsa bunului simț dar și despre interesele proprii din PNL-ul gorjean. ȚEste foarte clar, eu nu mai ajung nici mâine la partid. Nu mă mai duc la PNL, nu mi-au dat nimic, nu am vorbit cu nimeni să mă duc la alt partid. Decizia este finală, dar nu vreau să fac publice motivele deoarece nu am vorbit cu președintele partidului. Nu am de ce să mai stau să pierd timpul de pomană”, a declarat liderul PNL pentru Radio Infinit.

  „Nu sunt sclavul nimănui”

  Astăzi are loc o întâlnire importantă pe regiunea Olteniei la care sunt așteptați toți vicepreședinții PNL. Puiu Diaconescu a declarat că nu va merge deoarece nu mai vrea să facă campanie celor care au uitat de unde au plecat. „S-au strâns prea multe. Vreau să știe tot activul de partid că nu mă prezint la sedința cu vicepreședinții pe regiunea Olteniei. Jean Marinescu nu a venit în cinci ani niciodată în Gorj, deși mi-am rupt o pereche de pantofi cu el în județ. Probabil ca va candida din nou și vrea campanie. Nu sunt sclavul nimănui pe tarlaua nimănui, le lipsește minimul de decență! M-am săturat să muncesc și să primesc peste ochi! M-am săturat să-mi spună unul, altul că sunt vopsit! Nu am trătat nici când am fost la PSD, nici în 2004 nu a fost trădare, am fost trădat că nu au vrut să ne dea postul de vice în CJ. Plec acum de aici dar sper să rămân un analist al politici din Gorj” , a mai declarat Puiu Diaconescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: