spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăPoliticWeber: “Câțu e istorie. PSD votează moțiunea”

  Weber: “Câțu e istorie. PSD votează moțiunea”

  Proaspăt desemnat președintele PNL, Florin Cîțu este văzut de social- democrați ca o pagină neagră a istorie României. Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, susține că premierul liberal va fi demis printr-o moțiune de cenzură.

  “Domnul Cîțu supraviețuiește politic în fruntea Guvernului doar datorită unei perfuzii. Așteptăm decizia Curții Constituționale și dacă aceasta spune că acea moțiune depusă de USR și AUR este constituțională, atunci Partidul Social Democrat o va vota. Dacă nu, Partidul Social Democrat va depune moțiunea. O are pregătită, cu siguranță va fi semnată și de cei de USR și AUR, cu alte cuvinte domnul Cîțu este istorie. Acest guvern trebuie să plece, a făcut cel mai mare rău românilor. Nu există un domeniu  în care lucrurile să meargă bine, să exceleze în ceva. Totul este la pământ. Economia e un dezastru, sănătatea e la pământ, educația nu mai vorbim, se gândesc iarăși să închidă școlile.  Suntem pe “podium” în ceea ce privește nivelul împrumuturilor. Acestă guvernare liberală sau guvernare de dreapta din ultimii doi ani de zile a reușit o performanță pe care nu a reușit-o niciun guvern în 30 de ani în România, să se împrumute la niște sume gigantice, greu de imaginat”, susține Mihai Weber.

  Cine cu cine face alianță?

  În privința unei posibile negocieri dintre PNL și PSD, Mihai Weber susține că aceste calcule ies din discuție. “Domnul Cîțu face acum tot felul de declarații. Probabil simte că este la colț, că nu mai are scăpare și încearcă să mai ia câte o gură de oxigen de unde apucă, însă, suntem foarte categorici, cu siguranță nu o să oscilăm. Am spus că nu vom negocia absolut nimic. Vom vota orice moțiune și, categoric, suntem consecvenți în ceea ce am declarat. Problema este la cei de la USR, dacă se împacă și dacă înghit o pilula amară și revin la masă negocierilor, atunci, sigură, mai au mai o șansă. O șansă foarte mică pentru că tot timpul există nemulțumiți în toate taberele și  nu știu dacă domnul Cîțu va mai avea posibilitatea să facă vreodată o majoritate”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: