spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateTransloc închiriază zece mijloce de transport în comun la mâna a doua

  Transloc închiriază zece mijloce de transport în comun la mâna a doua

  Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat studiul de oportunitate privind închirierea a zece mijloace de transport în comun de către societatea Transloc pe perioada în care nu se vor putea utiliza troleibuzele ca urmare a lucrărilor de modernizare a rețelei care vor avea loc anul viitor.

  Primarul Marcel Romanescu acuzat că transformă orașul într-un second hand. Consilierii din opoziție susțin că autoritatea publică are în plan să închirieze mijloace de transport în comun la mâna a doua. Ca și până acum vizate sunt firmele de casă, apropiate directorului Transloc, Mihai Paraschiv.

  “Din păcate al nostru primar transformă Municipiul Târgu Jiu într-un second-hand. Printr-o hotărârea de Consiliul Local, votată de către majoritatea sa, s-a aprobat închirierea a zece mijloace de transport în comun la mâna a doua…chiar sunt curios de la câte firme se vor solicita oferte, așa ca idee. Consilierii PSD au propus un amendament prin care am solicitat să fie cumpărate unele noi, care ulterior să fie folosite în acele zone din oraș unde sistemul de transport în comun nu există, gen între Jiețe, cum este cunoscută acestă zonă în Târgu Jiu. Din păcate acest amendament a picat, deoarece majoritatea din Consiliul Local nu-și dorește lucruri noi, nu-și dorește ca toți locuitorii să beneficieze de transport în comun. În timp ce alte orașe din România se luptă să crească spațiul verde de exemplu, a noastră administrație publică locală se luptă să aducă numai vechituri pe străzile din municipiu”, a transmis consilierul local Luis Popa.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: