spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăSportLuptător gorjean, la Campionatul Național Invididual U17

    Luptător gorjean, la Campionatul Național Invididual U17

    La acest sfârșit de săptămână, Sala Polivalentă din Călărași găzduiește Campionatul Național Invididual U17 / Probă parter. În premieră, luptătorii cadeți își vor testa lupta la sol prin procedeele tehnice din parter. Octavian Mitoi va reprezenta CSM Târgu Jiu la această competiție, care are loc în perioada 12 – 15 octombrie 2023. Luptătorul pregătit de Mădălin Gorjanu va concura la categoria 71 de kilograme.

    „Este ceva nou pentru noi toți acest Campionat Național de luptă – Probă parter! Sper să ne întoarcem cu un rezultat bun. Sper ca Octavian să lupte ca de obicei, așa cum ne-a obișnuit, pentru o medalie. Este primul an în care se organizează acest fel se Campionat Național. Pentru a dezvolta cât mai mult diversitatea procedeelor, Federația Română de Lupte a înființat acest C.N pentru categoriile de vârsta până la 17 ani. Practic, lupta începe cu unul din sportivi culcat pe burtă, iar adversarul său va încerca să puncteze cât mai mult în decurs de 30 de secunde pe repriză. Apoi, rolurile se vor schimba, atacantul devenind apărător și invers”, a declarat la plecarea spre Călărași, antrenorul Mădălin Gorjanu.

    Tânărul și talentatul sportiv Octavian Mitoi, pregătit de Mădălin Gorjanu, va intra pe saltea la categoria 71 de kilograme. Antrenorul este convins că Octavian se va lupta pentru o medalie.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: