spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateCampanie umanitară pentru un copilaș de doi ani diagnosticat cu o formă...

  Campanie umanitară pentru un copilaș de doi ani diagnosticat cu o formă de cancer la intestin

  Lucas, un copilaș în vârstă de doi ani, din comuna Bălănești, a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin tip Burkitt, o forma de cancer localizat la intestin. Familia copilului are nevoie de ajutor financiar, pentru efectuarea unei operații în Turcia.

  „Eu sunt Lucas. Am doi anișori și  sunt curajul, puterea  și lumina părinților mei, numai ca, de puțin timp, o veste crunta le-a amărât sufletele și a năruit visele mele de-a putea gusta din ceea ce se numește COPILĂRIE, mult prea frumoasa copilărie.

  Am fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin tip Burkitt, o forma de cancer localizat la intestin, cu un grad de agresivitate foarte înalt (98%).

  Medicii din Turcia ne-au dat însă speranțe, dar tratamentul are un cost mult prea mare, mult peste puterile familiei mele: 100.000 euro.

  De aceea, va implor sa auziți strigatul disperat al părinților mei! Avem nevoie de bunătatea voastră pentru a reuși sa-mi primesc viața înapoi!

  Dumnezeu ne este alături și tot El ne-a întreptat gândurile spre voi, oameni de suflet. Doar cu ajutorul vostru voi putea rămâne îngerul fără aripi al părinților mei!“, se arată într-o postare pe Facebook.

  Cei care doresc pot să facă donații în următorul cont: RO33CECEC001946396658711

  Titular cont: Dănăricu Marius Lucian.

   

  S-a strâns jumătate din suma de bani necesară

   

  Lucas a plecat zilele trecute în Turcia. Acesta a ajuns la Istanbul și urmează să fie investigat medical.

  În contul familiei Dănăricu s-a strâns jumătate din suma de bani necesară pentru operația micuțului. Au fost donate, de asemenea, haine și alte bunuri, care sunt scoase la vânzare.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: