spot_img
12.8 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateDe ce întârzie lucrările pe Calea Eroilor!

  De ce întârzie lucrările pe Calea Eroilor!

  Autoritățile au explicat unul din motivele pentru care lucrarea de pe Calea Eroilor nu poate fi finalizată la termenul stabilit în contract. Viceprimarul Municipiului Târgu Jiu susțin că, de această data, vina nu aparține constructorului ci arhitectului Dorin Ștefan. Bogdan Bejinaru a declarat că proiectul tehnic al investiției nu a fost realizat în totalitate de aici și sincopa privind organizarea șantierului.

  “Este o lucrare care a avut ghinionul de a pune mâna pe ea un constructor total neserios. Eu de firma italiană nici nu am vrut să aud, de acolo au început problemele. A fost o lucrare în care timp 7-8 luni nu s-a făcut nimic, ulterior au venit cei de la Giurgiu. Este o problemă de care cetățenii nu știu, că la ora actual proiectul tehnic nu este complet. Săptămâna acesta se va relua circulația pe strada 16 februarie. Domnul constructor o să vină cu lucrarea până la cota roșie, respectiv cu lucrări pe iluminatul public și nu există soluție pentru că domnul arhitect, celebru, de la București, nu este hotărât în privința iluminatului. Nu este soluție tehnică pentru zona bisericii, ce facem cu trotuarul, îl tăiem, nu îl tăiem, rămâne, nu rămâne. Au fost chemați la Târgu Jiu și vor veni cu soluția. Nu trebuie să luăm tot timpul contractorul de gât. Am întrerupt lucrările în zona bisericii trei săptămâni că au găsit un os și a trebui să vină cei de la Muzeu să facem contract, să vadă cum merg lucrările, dacă mai găsesc oseminte”, a transmis viceprimarul Bogdan Bejinaru.

  Noi termene de 5-6 luni

  În privința prelungirii termenului de finalizare a lucrării, viceprimarul susține că este cea mai viabilă variantă. “Dacă constructorul îmi arată că lucrează cu simț de răspundere e normal să îi prelungesc termenul de finalizare a lucrării. Oricum pierdem, dacă scoatem din nou la licitație lucrarea ajungem cu ea în iunie-iulie, anul viitor. Eu cred că dacă constructorul merge în ritmul actual, în 5-6 luni, peste termenul din contract, lucrarea poate fi finalizată. Sper ca până la 31 decembrie să fie un tronson finalizat. Sunt bani, nu au fost probleme cu decontările”, a mai transmis oficialul.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: