spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateDosarul penal în care un cunoscut om de afaceri a fost cercetat...

  Dosarul penal în care un cunoscut om de afaceri a fost cercetat pentru fals a fost CLASAT

  Dosarul penal în care omul de afaceri gorjean Ion Pau a fost acuzat de un fost salariat de comiterea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals a fost clasat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. „În data de 16 -02-2021, lucrătorii din cadrul IPJ Gorj – Serviciul de Investigații Criminale au înaintat dosarul cauzei (…) cu referatul, întocmit potrivit art. 320 C.pr. pen., prin care au propus clasarea cauzei, având ca obiect infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată, prev. de art. 322, alin. 1 Cod Penal și uz de fals, prev. de art. 323 Cod Penal.

  Având în vedere că organele de cercetare penală au reținut corect situația de fapt, iar propunerea acestora înaintată prin referat este legală și temeinică cercetarea penală în cauză fiind finalizată, astfel din actele de urmărire penală efectuate în cauză rezultă că faptele nu există“, se arată în Ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

  Ordonanța poate fi contestată în instanța de judecată de cel care a depus sesizarea.

  Reclamat chiar de finul său

  Reclamația împotriva omului de afaceri a fost făcută de către un fost salariat,  Ion Laurențiu Drumen, din Tismana, care este chiar finul lui Ion Pau. Ion Laurențiu Drumen a sesizat că fostul său patron a semnat statele de salariu în locul său și că nu a încasat ultimul salariu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: