spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitate„Emoții” miercuri pentru Vienescu la Spital: candidează singur pentru șefia unității medicale

  „Emoții” miercuri pentru Vienescu la Spital: candidează singur pentru șefia unității medicale

  Managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, este prezent miercuri în fața Comisiei de examen din cadrul unității medicale. Este programat concursul pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Dumitru Vienescu este candidat unic pentru postul de director. Concursul constă în prezentarea Proiectului de Management care are un total de 60 de pagini.

  Din Comisia de concurs fac parte specialiști în domeniul sănătății, dar și foști manageri de unități medicale care sunt și profesori universitari în centre renumite de la nivel național. Cu toate că este singurul candidat, potrivit programului de concurs, în data de 25 martie este programată depunerea contestațiilor de către participanții la examinare.

  Pe 30 martie vor fi anunțate rezultatele concursului pentru postul de manager. De luna viitoare, dacă nu vor fi probleme, va putea fi semnat și contractul care va avea o valabilitate de 4 ani. Dumitru Vienescu este manager interimar, de când Gigel Capotă a plecat de la conducerea Spitalului Județean din Târgu Jiu, respective înainte de pandemie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: