spot_img
9.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateGorjenii sunt așteptați la „Promenada inimilor“, alături de fostul tenismen Florin Mergea

  Gorjenii sunt așteptați la „Promenada inimilor“, alături de fostul tenismen Florin Mergea

  A zecea ediție a competiției „Promenada Inimilor“ va avea loc sâmbătă, 30 septembrie. Manifestarea este un îndemn la mișcare, pentru o viață lungă și sănătoasă, indiferent de vârstă. La „Promenada Inimilor 2023“ va fi prezent și tenismenul Florin Mergea.

  „Participanții vor lua startul împreună cu tenismenul Florin Mergea și campioana la suliță Raluca Drăgan, din fața Bisericii Sfinții Petru și Pavel situată pe Axa Brâncuși, urmând zona pietonală până la Amfiteatrul Central, unde elevii de la Palatul Copiilor din Târgu Jiu vor susține un scurt recital artistic.
  Pe toată durata manifestării, la Amfiteatrul Central va fi prezentă o caravană medicală mobilă din cadrul Facultății de Științe Medicale și Comportamentale, unde vor fi oferite gratuit servicii pentru măsurarea tensiunii arteriale și a glicemiei“, se arată într-un comunicat de presă.
  Toți participanții vor primi tricouri, diplome și pachete medicale și de întreținere oferite de partenerii acțiunii, care vor consta în pachete de analize medicale, radiografii, consultații medicale, abonamente la sală de fitness.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: