spot_img
24.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateÎncă un derapaj al primarului Romanescu. De data asta la adresa foștilor...

  Încă un derapaj al primarului Romanescu. De data asta la adresa foștilor internaționali: ”epavă de dus la cimitir”! Săpunaru îl dă în judecată

  După ce a încercat să scoată Consiliul Local Târgu Jiu din acționariatul CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, acțiune respinsă la prima înfățișare de instanță, primarul Marcel Romanescu a avut o nouă ieșire la adresa clubului gorjean. Nu au fost ocolți nici foștii internaționali care fuseseră achiziționați de Pandurii, printre care și fundașul Cristian Săpunaru, pe care Romanescu l-a numit ”epavă de dus la cimitir”!

  ”Îmi aduc aminte că, în ultimul lor an de Liga 1, aduseseră pe Săpunaru și pe alții pe sute de mii de euro. Au adus toate epavele, toți pensionarii, ca mari vedete! Să mă ierte Dumnezeu, dar unii dintre ei erau în drum spre cimitir! Cimitirul sportiv!”, a șocat primarul Marcel Romanescu, într-o emisiune la Radio / TV Accent.

  Răspunsul lui Săpunaru nu s-a lăsat pre mult așteptat și i-a trasmis lui Romanescu că-l va da în judecătată pentru că i-ar fi afectat imaginea: ”Referitor la declarațiile iresponsabile făcute în mass-media de primarul municipiului Tg-Jiu Romanescu Marcel, țin sa fac următoarele precizări: am activat la clubul F.C. Pandurii Tg-Jiu în sezonul 2015-2016 și nu eram la final de carieră spre „cimitir „,fapt dovedit în timp deoarece și în prezent sunt jucător la Kayserispor în superliga Turciei,fiind și căpitanul echipei cu un contract valabil până în anul 2022. Pentru jignirile și defăimarea ce mi-a fost adusă de susnumitul am luat legătura cu avocatul meu și am hotărât sa-l acționez în judecată pentru grave prejudicii create imaginii mele și a carierei de fotbalist profesionist”, a fost mesajul postat de Săpunaru.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: