spot_img
12 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateParlamentarii de Gorj, somați să sprijine transferul Bazei de tratament Săcelu

  Parlamentarii de Gorj, somați să sprijine transferul Bazei de tratament Săcelu

  Baza de tratament din comuna Săcelu ar putea ajunge, în cele din urmă, în subordinea primăriei. Cel puțin asta speră primarul Gheorghe Dumitrelea, care cere o amplă dezbatere la nivel județean și cere sprijin inclusiv la București.

  Potrivit edilului, viitorul comunei Săcelu depinde în mare măsură de modernizarea bazei de tratament. Săcelu trebuie să devină o stațiune cu adevărat, și nu doar pe hârtie, așa cum este acum. Edilii spun cât se poate de clar că lipsa de implicare a celor trimiși să ne reprezinte în Parlament a făcut ca CEO, deținătorul bazei de tratament, să nu poată preda unitatea către autoritatea locală.

  Primarul Dumitrelea speră ca toți cei responsabili să se pună în curând de acord. Transferul bazei de tratament de la CEO către primărie ar fi atât în interesul unității economice, cât și în interesul comunei, care depinde în mare măsură de acest obiectiv. „Din discuțiile pe care le-am purtat cu domnul deputat Dan Vîlceanu, având în vedere situația imobilelor deținute de Complexul Energetic Oltenia, s-a decis că aceste bunuri nu pot fi scoase la vânzare. Eu am solicitat și voi solicita în continuare aceste lucruri. În perioada următoare îi voi pune față în față la o masă rotundă pe domnul președinte al Consiliului Județean, pe noul prefect al județului Gorj și pe domnul director Burlan de la CEO, pentru a stabili cum va rămâne cu această bază de tratament. Este situată în comuna Săcelu, iar necesitatea comunei Săcelu de a se dezvolta este această bază de tratament. Eu nu văd dezvoltarea acestei comune fără preluarea bazei de tratament pe care o deține CEO. Cu mulți ani în urmă a fost cumpărată de sindicatele miniere, iar eu nu voi renunța la ideea de a prelua a ceastă bază de tratament. Voi înainta Guvernului, pentru că văd că există la ora actuală o stabilitate, acel referat despre care am tot făcut vorbire, referatul de necesitate. După ce voi primi răspunsul de la domnul prim-ministru, voi merge cu un proiect pentru a-l susține personal în Parlamentul României”, a declarat primarul comunei Săcelu, Gheorghe Dumitrelea.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: