spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrefectul este în continuare nemulțumit de lucrările de la „centura“ municipiului Târgu...

  Prefectul este în continuare nemulțumit de lucrările de la „centura“ municipiului Târgu Jiu. „M-am crucit“

  Prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan-Morega, este nemulțumit în continuare de cum se lucrează la varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu. Acesta a avut o întâlnire cu constructorul și a fost uimit atunci când i s-a spus că stadiul de execuție este de 8%.

  „A avut loc o întâlnire la sediul Secol împreună cu unul dintre decidenții din cadrul firme, reprezentantul de la București al companiei, dirigintele de șantier, cu factori de decizie de la nivelul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova și de la Târgu Jiu. Am încercat să avem o discuție sinceră cu dumnealor. Dumnealor îmi spuneau mie că este un stadiu fizic al lucrărilor realizat de opt la sută. M-am crucit. Eu le-am spus că nu pot să-i contrazic, dar cele opt la sută nu le văd transpuse în teren.

  Dumnealor au avut un punct de vedere decent, susținând că sunt anumite zone cu probleme, referindu-se la o pânză freatică mult mai sus decât în proiect și necesită un anumit drenaj. Le-am spus că nu văd logica de ce anume trebuie să lucrezi chiar în punctele cu probleme, pentru că nu cred că nu știau de aceste zone, pentru că sediul Secol este la 200 de metri de centură și se apucă de lucru fix pe zonele cu probleme. Au promis că va fi o mobilizare mai bună pe teren. O să verific dacă s-a îmbunătățit ritmul de lucru“.

  Grafic pentru desfășurarea lucrărilor

  Prefectul i-a mai solicitat constructorului un grafi de lucrări: „Și-au luat angajamentul că vor pune la dispoziție un grafic de desfășurare a lucrărilor pentru a verifica lunar gradul de îndeplinire. Rolul vizitelor mele este de a sprijini și mă interesează ca la data stabilită în contract acel drum să fie funcțional“, a precizat prefectul la o emisiune de la Gorj Tv.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: