spot_img
2.9 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăEvenimentBătaie între doi sindicaliști din CEO. Totul a fost înregistrat de camerele...

  Bătaie între doi sindicaliști din CEO. Totul a fost înregistrat de camerele de supraveghere video

  Doi lideri de sindicat care fac parte din Federația Energetica au avut o altercație și chiar un conflict fizic la Consiliul Federal care s-a desfășurat la Predeal. Nicu Bunoaica, președintele sindicatului „Solidaritatea 2013“ de la cariera Roșiuța, susține că a fost lovit cu palma peste față de către Constantin Crețan, de la Sindicatul Lignitul Oltenia: „Ne-am certat la Consiliul Federal de la Predeal. Am participat pentru a tranșa problemele noastre din minerit. M-a bruscat. Îl voi acționa în judecată. Am imagini și martori cu ceea ce s-a întâmplat. Mi-a adus injurii la adresa familiei. Mi-a pus palma în față și m-a împins. M-a lovit peste față. Domnul Crețan se credea la Costești. Camera de luat vederi era în fața noastră. Nu am reacționat, pentru că nu este frumos să reacționezi în mod violent“.

  „Îi voi cere daune în instanța de judecată“

  Bunoaica spune că îl va da în judecată pe Crețan: „Am discutat cu avocata mea și îi voi cere daune. Banii pe care o să-i câștig în instanța de judecată de la Crețan îi voi dona unor copii săraci. Nu voi lăsa lucrurile așa. Domnul Boza a angajat bodyguarzi la CEO? Boza se lăuda că o să-i crească salariul lui Crețan pentru că l-a bătut pe Bunoaica“.

  Liderul de sindicat de la cariera Roșiuța spune că i-a reproșat lui Crețan că s-a vândut administrației: „Am pierdut atâtea lucruri. I-am reproșat că s-au vândut administrației. Mi-a spus că nu-mi convine că ne dă Boza bani ca să participăm la Consilii federale. Nu dă Boza banii. Aceste consilii nu sunt pentru a ne distra, ci de a pune lucrurile la punct la nivel de federație“.

  Crețan: „Sunt doar minciuni“

  Constantin Crețan nu recunoaște că l-ar fi lovit pe colegul său sindicalist: „Sunt doar minciuni. Nici nu am vorbit cu el. El nici măcar nu a vorbit în Consiliul Federal. Nu l-am lovit. Are nevoie de imagine, dar nu își face imagine în acest fel. Nici vorbă că l-aș fi bruscat“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: