spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăEvenimentPolițiștii au confiscat 2.000 de metri de plase de la suspecți de...

  Polițiștii au confiscat 2.000 de metri de plase de la suspecți de braconaj


  Poliţiştii gorjeni au efectuat, în această dimineaţă, trei percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de braconaj. La locuinţele a trei bărbaţi din comuna Plopşoru s-au găsit plase care se întind pe doi kilometri.

  „Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de braconaj piscicol, au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară la imobilele a trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 47 de ani, din comuna Plopşoru.

  Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au identificat 18 plase de pescuit cu fir textil şi monofilament, de diferite dimensiuni, interzise la deţinere şi utilizare, care ar fi fost folosite de cei trei bărbaţi la braconarea resurselor acvatice vii din râul Jiu.

  În urma măsurării tuturor celor 18 plase, a rezultat o dimensiune totală de 2000 de metri liniari de plasă monofilament şi fir textil, acestea fiind ridicate în vederea confiscării.
  Valoarea estimată a bunurilor confiscate este de 15.000 lei.
  În cauză poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: