spot_img
9.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăEvenimentRovinareanul Dolcu, trimis în judecată pentru violarea unei minore! Inculpatul se află...

  Rovinareanul Dolcu, trimis în judecată pentru violarea unei minore! Inculpatul se află în stare de arest preventiv în penitenciar

  Fapta pentru care Florin Vasile Dolcu, din Rovinari, se află după gratii este violul. Bărbatul de 44 de ani este acuzat de violarea unei minore, care s-a constituit parte civilă în proces fiind reprezentată, în fața instanței, de o rudă. De altfel, o instanță a Judecătoriei Târgu Jiu a decis, ieri, trimiterea în judecată pentru viol a rovinareanului și menținerea sa în stare de arest preventiv în penitenciar.

  De altfel, la termenul de ieri, instanța a respins, ca neîntemeiate, cererile și excepțiile formulate de inculpatul Dolcu Florin-Vasile.

  „În baza art.342 şi art.346 alin.2 Cod procedură penală constată competenţa materială şi teritorială a instanţei, legalitatea sesizării cu rechizitoriul nr.5936/P/2022 din data de 24.03.2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu privind pe inculpatul Dolcu Florin-Vasile, precum și legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecății în cauza înregistrată pe rolul Judecătoriei Târgu Jiu sub numărul 4474/318/2023, privind pe inculpatul Dolcu Florin-Vasile, trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunii de viol, faptă prevăzută de art.218 alin.1 ?i alin.3 lit.a,b,c Cod penal, cu aplicarea art.35 alin.1 Cod penal, față de persoana vătămată având calitatea de parte civilă, D.A.M.. În temeiul art.275 alin.3 CPP cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Încheierea va fi comunicată inculpatului, persoanei vătămate având calitatea de parte civilă, prin reprezentant legal Dună Rodica, precum şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu”, a stabilit instanța de fond. Sentința este cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: