spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesBărbatul vaccinat cu serul greșit face declarații. „Și soția era să fie...

  Bărbatul vaccinat cu serul greșit face declarații. „Și soția era să fie vaccinată tot cu Moderna”

  Bărbatul vaccinat din greșeală, la rapel, cu serul Moderna, în loc de Pfizer, dezvăluie cum s-a întâmplat incidentul. Pacientul în vârstă de 69 de ani îi contrazice pe oficialii care s-au grăbit să arunce vina spre el. „Când m-a chemat înăuntru, am și întrebat: Este Pfizer? Da! Și am făcut vaccinul”, mărturisește bărbatul.

  Vasile Văduva s-a decis să vorbească după ce a văzut comunicatul emis pe tema incidentului ce a avut loc în centrul de vaccinare de la stadionul din Târgu Jiu. Bărbatul susține că nu are nicio vină pentru eroarea creată. „Nu am încurcat camera pentru că acolo nu intră nimeni cum vrea și când vrea. Nu poți intra când vrei și unde vrei. Am fost chemat. Scrie mare pe cabinete „Pfizer” și „Moderna” și, când m-a chemat înăuntru, am și întrebat: Este Pfiezer? Da! Și am făcut vaccinul.”, a transmis bărbatul.

  Un al doilea risc

  Cea care și-a dat seama de eroare a fost soția pacientului care, la rândul său, risca să fie imunizată cu serul Moderna. „Dacă nu și-ar fi dat seama soția că am fost vaccinat cu Moderna, pentru că și ea era să fie vaccinată tot cu Moderna, nu cred că se afla ceva. Persoana de la Moderna a tăcut, s-a blocat, a intrat înapoi în cabinet. A auzit discuțiile și medicul coordonator, s-a apropiat și dânsul. Le-am povestit ce s-a întâmplat și au încercat să scoată la calculator adeverință că am fost vaccinat cu Moderna însă programul nu a permis. Mi s-a eliberat adeverință cu Pfizer și pe spate s-a scris că am fost vaccinat cu Moderna și a pus medicul parafa”, a mai declarat bărbatul.

  În privința stării sale de sănătate pacientul a declarat pentru Antena1: „Mă simt bine. Nu am nicio problemă. Medicul mă sună în fiecare zi”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: