spot_img
13.7 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de handbal CSM Târgu Jiu va lupta pentru promovare în Liga...

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu va lupta pentru promovare în Liga Florilor

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu va afla la sfârșitul acestei săptămâni dacă va promova pe Liga Florilor, așa cum este denumită prima ligă de handbal feminin.

  Echipa din Târgu Jiu este calificată și va participa în perioada 14-16 mai la Turneul Final pentru promovarea în cea mai puternică ligă a handbalului românesc.

  Primul meci are loc pe 14 mai, începând cu ora 17:40, împotriva CSU Știința București. „Suntem cu sufletul alături de fetele noastre și le urăm mult succes la acest turneu extrem de important.

  Totodată, le felicităm pentru efortul uriaș depus pentru a ajunge aici! Atât sportivele, cât și antrenorii Liviu Andrieș și Andrei Enache, dar și conducerea CSM Târgu Jiu au muncit enorm pentru a se ajunge aici. Felicitări tuturor celor implicați!“, se arată într-o postare de pe site-ul Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu.

  Încurajări au venit și din partea primarului municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu: „Suntem cu sufletul alături de fetele noastre și le urăm mult succes la acest turneu extrem de important.

  Totodată, le felicităm pentru efortul uriaș depus pentru a ajunge aici! Atât sportivele, cât și antrenorii Liviu Andrieș și Andrei Enache, dar și conducerea CSM Târgu Jiu au muncit enorm pentru a se ajunge aici. Felicitări tuturor celor implicați!“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: