spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăSocialȘcoala Populară de Artă prezentă la Târgul Internațional de Turism″ Expovaccaciones″

  Școala Populară de Artă prezentă la Târgul Internațional de Turism″ Expovaccaciones″

  Școala Populară de Artă, instituție subordonată Consiliului Județean Gorj, va participa la Târgul de Turism ″Expovaccaciones″ ce va avea loc în perioada 4-6 mai la Bilbao, Spania.

  Târgul Internațional de Turism Expovaccaciones este cea mai importantă manifestare expozițională de profil din Țara Bascilor, având mai mult de 75.000 de vizitatori în anul 2017.

  Expovaccaciones 2018 este o expoziție internațională de turism care prezintă toate inovațiile sectorului, ultimele propuneri în rute și destinații și cele mai inovatoare alternative de petrecere a timpului liber. Toate activitățile vor fi însoțite de un program complet de divertisment.

  La standul rezervat României, vor expune și vor face demonstrații practice: Claudia Drăghescu – meșter popular și instructor de țesături la secția externă Sohodol-Tismana și Nicolae Rotaru-meșter popular și instructor de arta lemnului la secțiile externe Crasna și Polovragi. Cei doi instructori ai Școlii Populare de Artă au participat la nenumărate târguri de turism în țară și străinătate.

  Scopul participării la ecest eveniment va fi creșterea notorietății României la nivel internațional, concomitent cu promovarea tradițiilor gorjenești.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: