spot_img
2.9 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSimulare de incendiu la Complexul de Îngrijire şi Asistenţă din Suseni

  Simulare de incendiu la Complexul de Îngrijire şi Asistenţă din Suseni

  S-a instalat panica la Complexul de Îngrijire şi Asistenţă Suseni, din cadrul DGASPC Gorj. Mai multe maşini de intervenţie au fost solicitate să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la centrala termică, dar şi pentru a salva trei persoane, care au rămas captive în centru, fiind intoxicate cu monoxid de carbon. Din fericire a fost vorba doar despre un exerciţiu organizat de DGASPC Gorj.

  Pompierii au mers la fața locului cu trei autospeciale de intervenție: cea de stins incendii cu apă și spumă, cealaltă de acordare a primului ajutor calificat și o autospecială pentru transport victime multiple.

  ”Direcţia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj a organizat un exercițiu la Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni, care a constat în simularea unei situații de urgență generată de un incendiu izbucnit la centrala termică a complexului, în urma căruia au rezultat trei presupuse victime intoxicate cu monoxid de carbon. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj este preocupat în permanență de prevenirea situațiilor de urgență și încercam să fim în mijlocul cetățenilor, indiferent de vârsta lor, pentru a-i familiariza cu reguli și măsuri de comportare în diferite situații de urgență. Este foarte important ca oamenii să conștientizeze riscurile la care se expun și trebuie să știe că un comportament adecvat în cazul producerii unor situații de urgență le poate salva viața. Avem convingerea că acest exercițiu a fost unul benefic atât pentru persoanele care se află în acest centru, pentru angajații acestui centru, cât și pentru noi, toate structurile participante la acest exercițiu”, a declarat Maria Băran, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: