spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăSocialSpectacol de excepție susținut de Ducu Bertzi și „Doina Gorjului“ de Dragobete

  Spectacol de excepție susținut de Ducu Bertzi și „Doina Gorjului“ de Dragobete

  Un spectacol de excepție va avea loc de Dragobete, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Cunoscutul folkist Ducu Bertzi va susține un concert alături de artiștii și dansatorii de la Ansamblul artistic „Doina Gorjului“.

  Spectacolul „Drago-bertzi“ se va desfășura miercuri, 24 februarie, de la ora 19.00. „Este o întâlnire foarte interesantă între un titan al muzicii folk, Ducu Bertzi, și artiștii Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului“. Biletele s-au pus în vânzare și avem un număr interesant de rezervări și au început să se facă chiar oficial înainte de a fi lansat afișul, ceea ce înseamnă pentru noi că publicul este dornic să participe la un eveniment cultural. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0736.647.432, la Agenția Teatrului deschisă zilnic între orele 9,00 și 18,00“, a precizat Cosmin Brehuță, directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“.

  Ce artiști vor urca pe scenă

  Claudia Torop, directorul artistic al Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului“, a prezentat artiștii care vor urca pe scenă: „Sunt foarte bucuroasă că după mult timp se poate desfășura un spectacol cu public mai numeros. Să sperăm că pandemia ne va lăsa să-l ducem la bun sfârșit. Sunt sigură că iubitorii de muzică din Târgu Jiu își doresc foarte mult acest spectacol. Nu o să dezvălui foarte mult din acest spectacol  pentru că îmi doresc să fie și o surpriză. Vor evolua pe scena Sălii Sporturilor, alături de marele folkist Ducu Bertzi, artiștii orchestra Ansamblului „Doina Gorjului“, corpul de balet condus de maestrul Valeriu Saraolu și soliștii: Maria Loga, Victorița Lăcătușu, Ion Drăgan, Roberta Crintea, Marian Medregoniu, Alexandra Bleaje, Georgiana Bîrsca și Claudia Torop. Va fi o seară magică, cu cântec de dragoste și de țară“.

  Prețul unui bilet de intrare este de 25 de lei. La spectacolul de la Sala Sporturilor vor putea participa 500 de spectatori.

  Îb cazukl în care3 indicele de infectare cu SARS-CoV-2 va fi mai mare de 3 la 1.000 de locuitori, iar municipiul Târgu Jiu va intra în scenariul roșu, spectacolul va fi anulat sau amânat.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: