spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitate6.000 de voluntari din județul Gorj s-au înscris pentru acțiunea „Let’s Do...

  6.000 de voluntari din județul Gorj s-au înscris pentru acțiunea „Let’s Do It, România!”, acțiune ce v-a avea loc sâmbătă, 18 septembrie

  Asociația „Let’s Do It, România!”, împreună cu Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj, organizează sâmbătă o campanie de ecologizare în mai multe zone din județ.

  La această acțiune și-au anunțat participare aproximativ 6.000 de voluntari, dar și angajați ai mai multor instituții publice.

  Totodată, la aceasta acțiune va participa si președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu, dar si vicepreședintele Consiliului Judetean, Dorin Dan Tașcau.

  Alături de noi vor participa și operatorii de salubrizare din județ, care vor asigura ridicarea sacilor strânși de voluntari.

  Cei care vor lua parte la această acțiune vor primi saci, mănuși, măști, dar și dezinfectant de mâini.

  Distribuirea acestor materiale, către cei care vor participa la această acțiune, se va face joi și vineri, între orele 9 – 16:0, la sediul SJGDAS Gorj.

  Trebuie precizat faptul că acțiunea va începe la ora 9:00 și se va încheia la ora 14:00, iar locul de întâlnire al voluntarilor este cel stabilit de administrațiile publice locale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: