spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateElevii, studenții și absolvenții sunt așteptați la ”Zilele Carierei în UCB”

  Elevii, studenții și absolvenții sunt așteptați la ”Zilele Carierei în UCB”

  La Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu se desfășoară, în perioada 27-29 octombrie, proiectul ,,Zilele Carierei în UCB”.

  Evenimentul este destinat elevilor, studenților, absolvenților precum și instituțiilor publice, autorităților și companiilor care doresc să le ofere acestora oportunități de carieră. „Sunt  vizate activități de consiliere și orientare în carieră, prezentări ale unor companii precum și dezbateri în cadrul cărora vor fi prezentate cerințele potențialilor angajatori privind competențele care facilitează accesul spre cariera vizată.

  Zilele Carierei în UCB reprezintă doar una din activitățile pe care Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu și le-a propus în cadrul proiectului „Consiliere și sprijin pentru accesul la studii universitare, reducerea abandonului școlar și dezvoltarea carierei” – CNFIS-FDI-2021-0408. Proiectul este finanțat de Ministerul Educației, din fondul de dezvoltare instituțională, domeniul 1: Creșterea echității sociale, în vederea incluziunii sociale și sporirea accesului la învățământul superior, corelarea ofertei educaționale cu cererea pieței muncii“, se arată într-un comunicat de presă al UCB.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: