spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateNimeni nu vrea un salariu de 8.000 – 10.000 de lei la...

  Nimeni nu vrea un salariu de 8.000 – 10.000 de lei la DGASPC

  Nimeni nu este interesat de un salariul de 8.000 – 10.000 de lei la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj. Instituția este la a doua încercare de organizare a unui concurs pentru ocuparea postului de medic primar la Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități din cadrul Complexului de servicii comunitare pentru copilul cu handicap din Târgu-Jiu.

  Problema este că la cele două etape de înscriere organizate până în momentul de față nu a venit niciun candidat. Salariul nu este unul mic. Prin urmare, se spera să se prezinte măcar un candidat. Din păcate, nu a fost depus niciun dosar. Concursul ar fi trebuit să aibă loc în data de 15 iunie.

  Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj va relua concursul până când va reuși să angajeze un medic primar. Cei care doresc să se înscrie la acest examen trebuie să fie absolvenți ai facultății de medicină, în specializarea medicină generală, pediatrie, neurologie, psihiatrie sau medicină de familie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: