spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateSchimbare: foc de artificii și un spectacol de Anul Nou la Tg-Jiu!

  Schimbare: foc de artificii și un spectacol de Anul Nou la Tg-Jiu!

  Deși inițial primarul municipiului Tg-Jiu, Marcel Romanescu, anunța că nu se pot organiza evenimente publice, după ce guvernul a ridicat din restricțiile de sărbători pentru zilele de 24-25 și 30 – 31 Decembrie, Primăria Tg-Jiu va organiza atât spectacol cu artiști cât și foc de artificii pentru noaptea de Revelion.

  Anunțul a fost făcut în cursul zilei de ieri de către unul din reprezentanții tinerilor la nivelul municipiului, Lucian Budulan.

  De asemenea, evenimentul va semnifica și sărbătorirea faptului că Tg-Jiu a fost ales și declarat „Capitala Tineretului din România 2023”.

  “Vom avea spectacol la Târgu Jiu în noaptea dintre ani!

  În urma consultării cu tinerii ce sunt implicați activ în viața comunității și au participat la proiectul „Capitala Tineretului din România 2023”, pe care l-am și câștigat, am decis să avem o discuție cu autoritățile locale, pentru a organiza în noaptea dintre ani un spectacol.

  Din nefericire, mulți tineri se plâng de monotonia din orașul nostru, tocmai de aceea am luat această inițiativă.

  Primăria Municipiului Târgu Jiu, ai cărei reprezentanți au luat deja legătura cu mai mulți artiști ce vor veni aici pe 31 decembrie, a fost de acord cu propunerea noastră și s-a început mobilizarea. După spectacol va urma un foc de artificii impresionant.

  Marcăm în acest fel și începutul unui an în care demarăm proiectele pe care le-am propus pentru 2023, atunci când Târgu Jiu va fi Capitala Tineretului.” se arată în postarea lui Lucian Budulan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: