spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateSe caută șoferi în Italia! Salariu atractiv

  Se caută șoferi în Italia! Salariu atractiv

  O societate din Italia caută șoferi pentru mijloacele de transport public rutier. Angajatorul oferă peste 23 mii de euro anual și solicită ca persoanele interesate să dețină permis de conducere și să cunoscă limba italiană.

  Persoanele interesate pentru a aplica pentru aceste locuri de muncă trebuie să fie înregistrate pe platforma EURES TMS cu un CV complet în limba engleză. Alte cerințe specifice: permis de conducere clasa D, certificare CQC – Driver Certificate of Professional Competence, cunoștințe de limba italiană, nivel minim A2.

  „AJOFM Gorj anunţă persoanele interesate pentru ocuparea unui loc de muncă în străinătate că, în această perioadă, prin serviciul EURES sunt disponibile 10 posturi de șoferi autobuz în Italia, la Roma, oferite de Consorțiul TPL Roma.
  Salariul minim brut anual oferit este de aproximativ 23.164 euro. Lunar salariul variază în funcție de plățile suplimentare care reprezintă indemnizații pentru tura de noapte.

  Pentru a participa la selecție, persoanele interesate trebuie să fie înregistrate pe EURES-TMS, pe platforma: https://euresmobility.anpal.gov.it/.CV-ul inserat trebuie să fie scris în limba engleză și completat în toate câmpurile. După înregistrare, se trimite un e-mail la jobmobility@cittametropolitanaroma.it (către Matias Marogna). Doar candidații înscriși, cu CV complet și care corespund cerințelor vor fi contactați pentru selecție. Termenul limită pentru aplicare este 01.07.2022”, transmite AJOFM Gorj.

  Consorțiul Roma TPL a fost înființat în anul 2000 cu scopul specific de a furniza servicii de transport public rutier, în principal pentru liniile periferice ale orașului metropolitan Roma.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: