spot_img
16 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăEconomicProteste comune ale angajaților CEO din Gorj și Dolj

  Proteste comune ale angajaților CEO din Gorj și Dolj

  Foto arhivă

  Angajații termocentralelor din Gorj și Dolj vor organiza proteste comune. Un prim protest a fost aprobat pentru 12 iulie. Acesta va avea loc la Craiova, la sediul Prefecturii. Vor participa sindicatele din termocentralele Rovinari, Craiova 2 și Ișalnița.

  Protestul a fost aprobat de autoritățile locale. Organizatorii vor cere Guvernului României deblocarea și aplicarea în totalitate a legii 197/2021, privind pensionarea la vârsta de 52 de ani.

  „Am primit aprobare la solicitarea noastră de a picheta Prefectura Județului Dolj, pentru a cere Guvernului României deblocarea și aplicarea în totalitate a legii 197/2021. Din cauza altor evenimente organizate în decursul acestei săptămâni, noi am primit aprobare pentru săptămâna viitoare, respectiv 12 iulie 2022, între orele 16:00 – 18:00. Așa cum am promis, vom fi solidari cu colegii noștri care protestează în Tg-jiu și Motru și împreună, ne vom lupta pentru câștigarea drepturilor noastre! Liderii Sindicatului Energia Rovinari și ai Sindicatului Termo-Energia Craiova 2, așteaptă să ni se alăture în această luptă și celelalte sindicate din minerit și energie, iar dacă nu o vor face vă așteptăm pe dumneavoastră, pe toți salariații din C.E.Oltenia să veniți alături de noi, pentru că numai  împreună suntem mai puternici!”, anunță Sindicatul Termocentralei Ișalnița.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: