spot_img
11 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPercheziţii pentru un prejudiciu de 1.800.000 lei

    Percheziţii pentru un prejudiciu de 1.800.000 lei

    Poliţiştii specializaţi în investigarea infracţiunilor economice, sub delegarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, efectuează 9 percheziţii pentru destructurarea unei grupări infracţionale care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 1.800.000 de lei, prin evaziune fiscală, spălare de bani, infracţiuni de corupţie şi infracţiuni la legea societăţilor comerciale.

    La data de 11 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în baza delegării procurorilor, au efectuat 9 percheziţii într-o cauză penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, la sediile unor firme şi la locuinţele unor persoane din judeţ, bănuite de săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, evaziune fiscală şi spălare de bani.

    Din cercetări a reieşit că, în perioada 2011 – 2015, administratorii societăţilor comerciale ar fi înregistrat în evidenţele contabile, cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale şi prin simularea unor relaţii comerciale ar fi retras importante sume de bani din conturile societăţilor.

    Totodată, există indicii că, în scopul obţinerii unor contracte de prestări servicii, cei în cauză ar fi corupt funcţionari publici.

    Prejudiciul creat prin evaziune fiscală este de aproximativ 1.800.000 de lei.

    Se pare că ar fi vorba de de Primăria Urdari şi de firma fostului primar al oraşului Turceni, Ion Iordache.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: