spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăNews AlertPrima victorie în meciurile de pregătire pentru echipa de baschet CSM Târgu...

  Prima victorie în meciurile de pregătire pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

  Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a obținut, marți, 29 august, pe teren propriu, prima victorie din presezon, în fața echipei CS Vâlcea, nou promovată în prima ligă, scor 71-67. Americanul Ethan Wright, sosit în această vară la Târgu Jiu, a fost cel mai bun marcator al echipei noastre, cu 17 puncte marcate. 

  Gruparea vâlceană va fi prezentă la Târgu Jiu și la finalul săptămânii, la „Cupa Târgu Jiu”, dar, din dorința de a avea un meci în plus de pregătire în presezon, oficialii echipei din Vâlcea au solicitat această confruntare de marți. Oficialii gorjeni au dat curs acestei propuneri, pentru că, așa cum spunea și directorul tehnic al grupării gorjene, Claudiu Alionescu, și echipa din Târgu Jiu are nevoie de cât mai multe partide de pregătire pentru omogenizarea relațiilor de joc. A rezultat un meci spectaculos, cu răsturnări de situație pe tabela de marcaj, cu un început bun al echipei oaspete, dar cu o revenire în forță a baschetbaliștilor gorjeni în sfertul doi și, în cele din urmă, un meci terminat cu victoria gorjenilor, care bifează de primul succes din presezon.

  Evoluția jucătorilor

  Cel mai bun om din tabăra gorjeană a fost Ethan Wright. Americanul, sosit la Târgu Jiu în această vară, a totalizat 17 p, 2 recuperări și 3 asisturi. A fost urmat de Jalen Dupree, care terminat meciul cu 10p și 8 recuperări. Arsenije Vuckovik a avut și el o prestație destul de bună, cu 9p marcate, dar și 7 recuperări. Tot cu 9 puncte a terminat meciul și americanul Dimitrius Underwood, care a mai strâns 3 recuperări și 6 pase decisive. Israelianul Noam Weinberg a încheiat partida cu 7p și 4 recuperări. Octavian Popa Calotă, sosit și el la Târgu Jiu în vara acestui an, a terminat meciul cu 6p, 4 recuperări și 6 pase decisve, în timp ce Jason Hubbard a avut 6p și 5 recuperări. Pe lista marcatorilor și-a trecut numele și Camil Berculescu. Baschetbalistul gorjean a totalizat 5p, 4 recuperări și 2 pase decisive. Andrei Bărăgan a punctat și el contra vâlcenilor. Gorjeanul a reușit 2p și a mai avut 2 recuperări și o pasă decisivă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: