spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăPoliticCapotă s-a lansat în politică

  Capotă s-a lansat în politică

  Fostul manager al Spitalului Județean de Urgențe Târgu Jiu a intrat în politică. Gigel Capotă s-a înscris în Partidul Ecologist Român unde a primit funcția de vicepreședinte.

  Filiala gorjeană a Partidului Ecologist Român căută membri. Președintele Dumitru Miroiu speră să își mărească echipa și l-a adus lângă el și pe Gigel Capotă. Noul politician susține că nu a intrat în politică cu gândul la funcții.

  „Eu nu am activat, până în prezent, în nicio formațiune politică. În urmă cu câtva zile am avut o discuție cu domnul Miroiu și am decis să intru în politică. Vreau să încerc să atragem cât mai mulți oameni lângă noi pentru inițiative importante care să aducă beneficii cetățenilor. Poate, dacă o să fim mai multe voci, putem să convingem guvernanții să facă ceva pentru țara asta, pentru oameni. Am primit funcție de vicepreședinte. Nu vreau să candidez pentru nicio funcție. Noi, partidul Ecologist, suntem singurii cu inițiative care pot să aducă oamenilor beneficii. La CV-ul pe care il am eu pot să mă duc oriunde”, susține Gigel Capotă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: