spot_img
25.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesCe spune Romanescu despre numirea lui Leuștean!

  Ce spune Romanescu despre numirea lui Leuștean!

  Primarul din Novaci, Dumitru Leuștean, a fost desemnat să preia conducerea organizației județene a PNL după autosuspendarea lui Dan Vîlceanu din funcție. Mutarea vine în condițiile în care liberalii dețin la Gorj și primăria reședință de județ. Liderul organizației municipale PNL Târgu Jiu, primarul Marcel Romanescu, susține că în această decizie, de a-l desemna pe Leuștean președinte interimar, a contat buna relație pe care acesta o are cu secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu.

  “Eu nu am de ce să fiu supărat. Sunt chiar foarte liniștit pentru că urmează ani grei și nu aveam timp de politică. Sincer, vreau să aloc următorii trei ani de zile administrației pentru că cetățeanul m-a ales pentru a reprezenta destinul orașului și nu Partidul Național Liberal. Nu cred că în momentul în care cetățeanul a pus ștampila s-a uitat la sigla partidului pentru care am candidat în 2017 sau în 2020. Oricum, relația foarte apropiată dintre domnul Vîlceanu și domnul Leuștean e bine-cunoscută în Partidul Național Liberal. Pe de altă parte, chiar dacă domnul Vîlceanu nu va mai ocupa funcția de președinte, este clar că destinele organizației, în perioada imediat următoare, vor fi coordonate pe tot de către domnul Dan Vîlceanu, prin funcția de secretar general al Partidului Național Liberal. Eu mi-am declarat opțiunea de ceva timp și opțiunea mea este foarte clară, mă interesează administrația publică din Târgu Jiu, mai puțin latura politică. Eu cred că domnul Leuștean, ținând cont de faptul că coordonează o localitate mai mică ca dimensiune și ca număr de populație, va avea mult mai mult timp să se ocupă de celelalte organizații ale Partidului Național Liberal, din județ. La momentul acesta am suficient, am administrație, am și o organizație municipală pe care o coordonez și țin să precizez că este cea mai performantă organizație municipală din Oltenia”, a declarat Marcel Romanescu.

  Cel nominalizat susține că nu știe pe ce perioadă a fost delegate să conducă organizația județeană.  “Nu știu pe ce perioadă am fost delegat. Deocamdată trebuie continuată activitatea organizației, trebuie rezolvate anumite probleme la nivel de județ. Nu m-am gândit la varianta de a candida pentru funcția de președinte al PNL Gorj”, a declarat noul președinte al PNL Gorj, Dumitru Leuștean.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: