spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăPoliticDian și Vîlceanu cei mai slabi lideri din Gorj

  Dian și Vîlceanu cei mai slabi lideri din Gorj

  ALDE Gorj ține ascuns un sondaj după ce președintele organizației ar fi obținut un scor rușinos deși sondajul a fost făcut la cerere. Potrivit unor date prezentate de Ion Fugaru, Dian Popescu este unul dintre cei mai slabi  președinți de organizații județene. Acesta este urmat de liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

  Săptămâna trecută liderul ALDE a ieșit într-o conferință de presă pentru a dezvălui cum a crescut partidul său în sondaje. Numai că Tăriceanu a prezentat doar o parte din date, în dreptul județului Gorj afirmând doar că PNL se află la egalitate cu ALDE, obținând 20%. Oficialii de la Gorj nu au suflat o vorbă vis a vis de acest sondaj ba chiar au încercat să ascundă datele obținute. „Exact ce a prezentat Călin Popescu Tăriceanu, atâta stiu și eu. Cert e că ALDE este în creștere și uneori la egalitate sau peste PNL. Este vorba despre un sondaj telefonic. Eu am date despre ALDE, despre alții nu am aceste date. În mare după ce am discutat cu conducerea de la București știu că liderii ALDE Gorj se află în jurul procentului obținut ALDE, dar sub președintele Călin Popescu Tăriceanu. La Gorj ALDE se duce spre 20%, a declarat Dian Popescu

  Dian sub 5%

  Declarațiile liderului local sunt contrazise de Ion Fugaru. Acesta susține că scorul rușinos obținut de Dian Popescu face ca sondajul să rămână ascuns. „Liderii politici din ALDE Gorj sunt mult sub media partidului, undeva sub 5%. De aceia nici nu a fost făcut public rezultatul de la Gorj. Partidul are 14% iar PNL undeva la 9% dar, stiti se prelucrează datele în laboratoare. Robert Filip este la 12-13% iar Iriza nu a fost băgat în sondaje. Muja și Dian sunt sub 5%. Marcel Romanescu a obținut 18% iar Dan Vîlceanu este sub scorul de partid”, a declarat Ion Fugaru.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: