spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăSănătateProgram redus la centrele de vaccinare

  Program redus la centrele de vaccinare

  Centrele de vaccinare își reduc programul de lucru. După ce au funcționat toată vara la capacitate maximă, autoritățile au ajuns la concluzia că nu este eficient să plătești personalul pentru a veghea vaccinul.

  În acest sens, și la nivelul județului Gorj s-a luat decizia de a reduce programul de lucru în centrele unde activitatea nu a fost deja suspendată. Noul program de lucru se aplică din prima zi a lui septembrie.

  „În urma unei analize efectuate la nivel național privind eficiența centrelor de vaccinarea a rezultat faptul că aproape jumătate dintre acestea au activitate redusă, adică vaccinează în medie o persoană pe oră, pe flux. Ca atare, la nivelul județului Gorj s-a luat decizia ca la centrele din Motru, Tismana, Bălești, Novaci, Bumbești Jiu și Turburea programul de vaccinare să fie între orele 14.00-20.00 în zilele de luni, miercuri și vineri. La Rovinari și Târgu Cărbunești între orele 08.00-14.00 în zilele de luni, miercuri și vineri. În ceea ce privește centrul de vaccinare din Târgu Jiu, de la Stadionul Municipal, acesta va funcționa în timpul săptămânii, în intervalul orar 14.00-20.00 iar în weekend între orele 08.00-14.00”, au transmis oficialii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: