spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSuntem alături de Sabin! Totul va fi bine!

  Suntem alături de Sabin! Totul va fi bine!

  Colegul nostru, Sabin Cosmulescu, unul dintre cei mai longevizi oameni de presă din Gorj, are nevoie de ajutor. În urmă cu doi ani, lua o pauză de pe teren pentru a câștiga lupta cu o boală nemiloasă. A avut putere și, după o intervenție chirungicală grea, a reușit să revină alături de colegii din presă și să-și continue munca din ultimele decenii.

  Mereu în prima linie, fără să se dea la o parte de la niciun eveniment, Sabin este cel care trece acum din spatele camerei, în fața ei, fiind subiectul principal. Un diagnostic, la fel de crunt ca primul, îl oprește, din nou, din ceea ce îi place să facă – televiziune.

  Urmează să sufere o intervenție chirurgicală care, după cum afirmă chiar el, îi va dicta destinul de acum încolo. Noi, în afară de încurajări și gânduri bune, îl putem ajuta printr-o donație, cât de mică. Cu toții știm că, din păcate, în România, sănătatea depinde și de puterea financiară. Cei care pot oferi un sprijin sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0760 470 494 sau să faca o donație în contul RO08 CECE C001 9462 0165 5211, deschis la CEC Bank pe numele Sabina Aurelia Cosmulescu, soția lui Sabin.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: