spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateCum explică conducerea Transloc majorările de prețuri la bilete și abonamente!

  Cum explică conducerea Transloc majorările de prețuri la bilete și abonamente!

  Continuă scandalul pe tema majorării tarifelor Transloc. Conducerea instituției susține că se impune o actualizare a prețurilor, urmare a creșterilor constante de prețuri la combustibil și energie electrică. Consilierii opoziției se opun și acuză autoritățile locale din Târgu Jiu  că merg pe majorări în defavoarea cetățenilor.

  Consilierul local Eduard Lădaru acuză municipalitatea că a făcut un obicei din a majora serviciile pentru târgujieni. Fiecare categorie de cetățean va scoate din buzunar mai mult pentru a achita ”ceva”.

  “Marcel Romanescu tocmai ce a luat o nouă decizie de sărăcire a cetățenilor din Târgu Jiu. A MAJORAT din nou tarifele la transportul în comun. Asta după ce, în prealabil, a majorat:

  1. tarifele pentru oamenii care se ocupă să vândă legume și fructe în piețe
  2. Impozitele pe locuințele oamenilor
  3. Taxele pentru parcările publice
  4. Taxele pentru parcările de reședință

  Eu nu cred că PSD vrea să susțină SĂRĂCIA în municipiul Târgu Jiu. Noi, consilierii PSD, ne-am făcut datoria pentru cetățenii din Tg-Jiu și am votat împotriva sărăcirii populației. Marcel Romanescu și majoritatea putredă din Consiliul Local au votat pentru sărăcirea populației”, susține alesul PSD.

  În replică conducerea Transloc amintește că ultima majorare de prețuri a avut loc în urmă cu 10 ani. „Ultima majorare a fost în 2012, de atunci biletul este 2 lei și 65 lei prețul unui abonament. Noi am venit cu o propunere pentru a se analiza varianta creșterii de la 2 la 3 lei, prețul pe bilet, și abonamentele de la 65 la 85 de lei. Este totuși atributul Consiliului Local iar domnul consilier poate să discute acolo, în ședință, în cadru organizat, nu să se văicărească pe Facebook.  Flota societății a fost înlocuită. Cred că majorarea poate fi pusă pe seama creșterilor din ultimii 10 ani. Vorbim aici de salariile angajaților, prețul la energie, combustibil”, a transmis Mihai Paraschiv.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: