spot_img
30.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateDupă PSD și USR contestă acțiunile conducerii Transloc

  După PSD și USR contestă acțiunile conducerii Transloc

  După ce social-democrații din Consiliul Local Târgu Jiu au atras atenția că directorul Transloc face achiziții pentru confortul propriu, useriștii condamnă și ei modul în care conducerea societății înțelege să cheltuiască banul public.
  În cazul în care Mihai Paraschiv nu renunță la ideea achiziționării unor noi mașini, proiectul de hotărâre trecut cu sprijinul majorității din Consiliul Local va fi atacat în contencios.
  „USR Targu Jiu, prin președintele filialei, Bogdan Vladu și Biroul Local, dezaprobă intenția conducerii Transloc S.A. de a achiziționa autoturisme noi. Atragem atenția conducerii acestei societăți ca banii publici provin din impozite și taxe colectate de la cetățeni și nu pot fi folosiți pentru confortul unor persoane care sunt numite pe aceste funcții tocmai pentru a folosi respectivele sume în avantajul comunității. Reamintim faptul că în ultimii ani, nu de puține ori, locuitorii municipiului Târgu Jiu s-au plâns că apa se scurge în interiorul mijloacelor de transport atunci când plouă sau că s-au desprins piese componente ale acestor autovehicule care au creat pagube materiale, cazurile respective fiind aproape să producă și vătămări corporale. În cazul în care conducerea Transloc S.A. nu renunță la demersul achiziției de autoturisme, hotărârea de Consiliu Local va fi atacată atât prin sesizare la Instituția Prefectului Județului Gorj, cât și în contencios administrativ la instanța de judecată. De asemenea, pentru o buna informare a cetățenilor și transparentizarea folosirii bugetului public, USR Târgu Jiu solicită Primăriei Municipiului Târgu Jiu publicarea în avans a proiectelor de hotărâri pe site-ul instituției și transmiterea live a ședințelor Consiliului Local”, au transmis useriștii.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: