spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateFemeia ucisă de soț a fost mușcată. Criminalul avea urme de sânge...

  Femeia ucisă de soț a fost mușcată. Criminalul avea urme de sânge la gură

  Crima petrecută sâmbătă seara în localitatea Turburea a fost de o cruzime ieșită din comun. Medicii legiști au constatat că femeia de 49 de ani ucisă de soțul ei avea răni pe tot corpul. Rănile au provenit în urma unor lovituri puternice produse cu un corp dur sau prin mușcare. „Din concluziile medico-legale întocmite de Serviciul de Medicină Legală Gorj rezultă că moartea victimei a fost violentă și s-a datorat hemoragiei interne, consecința unui politraumatism cu ruptură hepatică și dislocare hepatică.

  Victima prezintă foarte multe leziuni traumatice descrise de medicul legist la nivelul feței și corpului, care s-au putut produce prin lovire cu și de un corp dur, mușcare și posibil comprimare între două planuri dure“, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

   

  Criminalul a sunat singur la 112

   

  Gheorghe Boboceanu și-a ucis soția din cauza geloziei și a consumului de alcool. „În jurul orei 20:05, inculpatul a apelat Serviciul Unic de Urgență 112, susținând că a avut un conflict cu soția sa, a lovit-o și aceasta se simte rău.

  La fața locului s-au deplasat organele de poliție care au găsit-o pe persoana vătămată în stare gravă, iar inculpatul prezenta urme de sânge în zona gurii și la ambele palme. A fost chemată ambulanța, au fost efectuate manevre de resuscitare, însă la ora 21.00 s-a constatat decesul victimei“, au mai transmis anchetatorii.

   

  Și-a iertat soțul de mai multe ori

   

  Victima era agresată frecvent de soțul său violent. „Cum mai mult înainte primise ordin de restricție de la Poliție, ca să se mai ducă acasă, iar biata femeie a spus: «Cum să se ducă bărbatul meu la pușcărie din cauza mea». Și-a retras plângerea. O bătea frecvent. Am fost și noi de nenumărate ori, ca să încercăm să mediem“, a relatat primarul comunei Turburea, Ion Bîrcă. Aceasta a spus că problemele apărea de la consumul de alcool: „Din cauza băuturii s-au întâmplat toate acestea“.

  Cei doi soți au doi copii, unul dintre ei fiind plecat în Germania. Primăria Turburea va suporta costurile legate de înmormântare.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: