spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateFrigiderele Fram au renăscut, din păcate, departe de județul Gorj

  Frigiderele Fram au renăscut, din păcate, departe de județul Gorj

  Frigiderele Fram, care se fabricau la Uzina Mecanică Sadu, au renăscut, însă, din păcate, nu se mai fabrică în județul Gorj. Societatea care deține acest „brand“ a ales ca producția să se desfășoare într-un parcul industrial de lângă Ploiești.

  Frigiderele Fram vor fi relansate împreună cu alte 30 de electrocasnice, printre care maşini de spălat, aragazuri, friteuze, cafetiere şi hote, a anunţat marţi compania românească care a înregistrat deja marca la OSIM.

  FRAM va fi relansat de către compania Network One Distribution (NOD). Planurile pe termen mediu pentru noul FRAM includ obţinerea unei cote de piaţă de 10%.

  „Cand spui FRAM, spui retro-future. Spui design ergonomic şi tuşe elegante. Spui melanjul dintre trecut şi prezent, dar şi viitor care ştie să valorizeze trecutul, fără să-şi piardă gustul pentru inovaţie şi pentru mâine. Când dorinţa de regăsire a identităţii naţionale este un trend imposibil de ignorat, e important să încurajăm brandurile valoroase şi design-ul local, să demonstrăm că România este în continuare capabilă să creeze, să distribuie şi să comercializeze produse de calitate”, explică Iuliana Stănculescu, Division Manager NOD | Divizia Electrocasnice.

  Abordarea pieţei internaţionale

  FRAM îşi propune să depășească așteptările locale, următorul pas fiind abordarea pieței internaționale.

  „Dacă e o constantă în cei peste 65 de ani de existenţă tumultuoasă a lui Fram, aceasta este design-ul. Formele rotunjite, culorile pastel şi sistemul de deschidere ce anticipa, în anii 60, slăbiciunea pentru industrial, l-au plasat în lumea bună a electrocasnicelor. Astăzi Fram este frigiderul pentru cei care, deşi înconjurați de o mulțime de opțiuni, aleg în continuare designul cool şi valorile aduse de un brand 100% românesc”, declară Andrei Militaru, CEO Network One Distribution.

  Network One Distribution, companie cu acţionariat 100% românesc şi afaceri de peste 360 milioane euro în 2020,  este cel mai mare distribuitor de tehnologie din România.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: