spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăActualitateGiorgi, susținut de PSD pentru numirea în Directoratul CEO. Liberalii atacă dur...

  Giorgi, susținut de PSD pentru numirea în Directoratul CEO. Liberalii atacă dur această propunere

  giorgiGabriel Giorgi, directorul Minprest, este susținut de PSD pentru a fi numit în Directoratul Complexului Energetic Oltenia (CEO), după plecarea, de la 31 martie, a lui Laurențiu Ciobotărică, din funcția de director al Diviziei Financiare. „Din câte cunosc se depun candidaturi pentru ocuparea funcțiilor libere din Comiteteul Director al CEO. Dacă Gabriel Giorgi va fi selectat, din partea organizației PSD are toată susținerea, dar după ce va trece de selecție”, a spus senatorul Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj.

  Sorin Boza, managerul CEO, a spus că postul de director al Diviziei Financiare va fi ocupat de Adriana Popescu, urmând ca în Directoratul CEO să fie desemnată o persoană în locul lui Ciobotărică: „La Divizia Financiară este numită doamna Adriana Popescu. În perioada următoare se va demara procesul de ocupare a postului de membru în Directorat, după plecarea lui Laurențiu Ciobotărică”.

  „Solicităm conducerii Ministerului Energiei să nu dea curs unei asemenea solicitări”

  PNL Gorj a reacționat dur în urma declarației lui Florin Cârciumaru și susține că cele două persoane nu sunt competente să ocupe funcții de conducere în CEO: „Liderii PSD Gorj doresc să impună în directoratul Complexului Energetic Oltenia pe Gabriel Giorgi și Laurențiu Ciurel. Solicităm PSD Gorj să dezmintă aceste informații apărute în spațiul public, dat fiind faptul că acestea creează neliniște în rândul salariaților CEO. În caz contrar, liderii PSD Gorj reconfirmă faptul că nu mai au nicio urmă de decență și respect față de angajații celei mai mari entități energetice din Oltenia. (…) Cele două persoane pe care PSD dorește să le impună în conducerea companiei și-au manifestat, în mai multe rânduri, disprețul față de mineri și energeticieni. La sesizarea PNL Gorj, Ciurel a fost sancționat de Consiliul Național pentru Combatere a Discriminării, pentru că a acordat preferențial prime de 8 Martie, pentru femei. (…) Cele două persoane, susținute de PSD, mai au în comun faptul că au dus în pragul falimentului companiile în fruntea cărora au fost, făcând o serie de inginerii financiare cu banii statului.(…) Solicităm conducerii Ministerului Energiei să nu dea curs unei asemenea solicitări, pentru că ar readuce incompetența și lipsa de integritate în conducerea companiei”, se arată într-un comunicat de presă emis de PNL Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: