spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateLocuri de muncă în Portugalia și Danemarca. Vezi ce salarii se oferă!

  Locuri de muncă în Portugalia și Danemarca. Vezi ce salarii se oferă!

  Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Gorj, prin Serviciul Eures, pune la bătaie 165 de locuri de muncă în agricultură. Se caută culegători de mazăre în țări precum Portugalia sau Danemarca.

  Angajatorul cauta persoane îndemânatice și mobile la cules de mazăre. Pot aplica și cupluri. Se va munci într-o fermă unde majoritatea lucrătorilor sunt din România împreună cu câteva persoane din Danemarca, cu oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea și încrederea reciprocă între lucrători. Se încheie contract direct la fermă, fără intermediari și fără comisioane. Se acordă asistență în completarea și trimiterea actelor necesare pentru obținerea dreptului de muncă în Portugalia și Danemarca. Se asigură transport săptămânal cu autobuzele companiei la cumpărături. În Portugalia locul de muncă va fi în ferma din Vila Nova de Milfontes, iar în Danemarca în insula Funen (Fyn), ferma din Industrivej 1 E, 5750, orașul Ringe.

  Durata contractului este pentru  Portugalia în perioada 15 martie – 31 mai 2022. Program de lucru 40-50 ore, 6 zile/săptămână, iar, în Danemarca din iunie – septembrie 2022. Program de lucru 40-50 ore, 6 zile/săptămână.

  Cei care doresc să aplice pentru un astfel de job trebuie să aibă vârsta minimă 18 ani, condiție fizica buna și experiență in agricultura.

  “Pentru Portugalia cazarea se face în case. Casele sunt variate, unele au 3, altele 6 camere. Se stă de la 2 la 6 persoane în cameră. Angajatorul va depune eforturi să asigure camere separate pentru cei care aplică în cuplu. Se asigură acces la bucătărie complet mobilată (frigidere, aragaze), sală de mese,  băi cu dușuri, masini de spălat. Băile și bucătăria sunt la comun. Contravaloarea cazării se reține din salar și este între 110 şi 150 euro/lună.  Pentru Danemarca cazarea se face în rulote. Fiecare rulotă are 4 camere, iar în fiecare cameră stau 2 persoane, rulota este echipată cu baie și toaletă. În camping sunt disponibile separat de rulote: bucătărie complet mobilată (frigidere, aragaze), sala de mese, extra băi cu dușuri, mașini de spălat, TV, internet wireless. Taxa de cazare este de 9 euro pe zi cu toate utilitățile incluse. Taxa de cazare se reține din salar la plecare. Asigurarea medicală este plătită de angajator. Transportul România – Danemarca este plătit de angajat”, transmite AJOFM Gorj.

  Plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă. Suma minimă de la care se pornește salarizarea,  în Portugalia, este de 800 euro brut/lună, un angajat mediu ajunge la salariul de 1000-1400 de euro brut/lună pe când un angajat foarte bun ajunge la salariul de 1400-1700 euro brut/lună. Salariul se acordă lunar.

  Se acordă avans odată pe lună pe lângă salariul de la finalul lunii. Salariul se poate achita cash, se poate vira în cont bancar. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației portugheze. De exemplu, la un salariu de 1500 euro brut/lună rămâne un net de aproximativ 1365 euro.

  In Danemarca salariul poate ajunge până la 2000-2500 euro brut/lună. Salariul se acordă lunar. Se acordă avans săptămânal, se poate achita cash, se poate vira în cont bancar. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze. De exemplu, la un salariu de 2000 euro brut/lună  rămâne un net  de aproximativ 1600 euro. Se oferă un bonus 12,5% la totalul salariului, acesta reprezintă bani de concediu conform legislației daneze. Mai multe informații despre impozite: http://www.skat.dk.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: