spot_img
13.7 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateRaportul cu analizele de laborator al gorjeanului care a decedat după vaccinarea...

  Raportul cu analizele de laborator al gorjeanului care a decedat după vaccinarea anti-COVID-19, înaintat polițiștilor

  Polițiștii și procurorul care se ocupă de cazul bărbatului mort la o zi după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca au intrat în posesia concluziilor raportului cu analizele de laborator, informează Europa Fm. Acestea au fost înaintate și Ministerului Sănătății.

  Probele de laborator prelevate din mai multe organe interne ale bărbatului din Târgu-Jiu au indicat prezența cheagurilor de sânge.

  Raportul cu aceste analize microscopice a fost analizat într-o comisie de medici a Spitalului din Târgu-Jiu care a decis să-l înainteze Ministerului Sănătății și Poliției. Medicii au mai constatat că bărbatul suferea de o bronhopneumonie severă.

  Medicii de la Anatomie-patologică au menționat, inițial, în certificatul de deces drept cauză a morții infarctul miocardic acut întins.

  A fost vaccinat cu o doză din lotul care a fost retras

  Inginerul din Târgu-Jiu s-a vaccinat cu AstraZeneca din lotul suspect în 28 februarie, iar a doua zi, pe 1 Martie, a murit.

  Ioan Barbu avea 47 de ani și era fratele unui cunoscut medic oftalmolog din municipiul Târgu Jiu. El a venit la serviciu, iar la scurt timp i s-a făcut rău și a decedat. El a fost vaccinat cu o zi înainte cu serul AstraZeneca, cu o doză din lotul cu probleme ABV2856, care a fost retras de autorități.

  Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

  Mama lui Ion Barbu este convinsă că moartea fiului său a fost cauzată de vaccinul pe care l-a făcut: „Nu ştiu dacă a murit din vaccinul ăsta, eu ce să mai zic. Ştiam că merge să se vaccineze. Şi eu am făcut. Am făcut Pfizer. Nu suferea nimeni de probleme de inimă din familie. Nu am avut probleme cardiace in familie. Mama a murit la 92 de ani, eu am 78 de ani, soțul la fel. N-am avut probleme cardiace în familie. Nu am vorbit cu nimeni nimic de la DSP, au zis că nu ştiu. (…) I-am spus ca să-și facă vaccinul să reziste la COVID ăsta, că avea serviciu păcătos. Mă culc în lacrimi, mă scol în lacrimi. Am vorbit duminică seară și luni dimineață a plecat la serviciu și am auzit că acolo i-a venit rău. Eu n-am știut nimic până seara. A murit din vaccinul ăsta, știam că merge să se vaccineze. Și eu am făcut și soțul a făcut (vaccinul – n.red.). Eu am făcut Pfizer (…) Autoritățile să fie mai exigente, trebuie mai multă atenție”, a spus mama bărbatului, la Antena 3.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: