spot_img
1.2 C
Târgu Jiu
duminică, decembrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateSe încheie activitatea de distribuire a cotelor de cărbune la CEO

  Se încheie activitatea de distribuire a cotelor de cărbune la CEO

  Se încheie activitatea de distribuire a cotelor de cărbune către salariații Complexului Energetic Oltenia. Ultima zi pentru ridicarea cotei de cărbune este, conform Regulamentului, data de 30 noiembrie.

  Aproape jumătate dintre salariații Complexului Energetic Oltenia au solicitat cota de cărbune. Potrivit Regulamentului, salariaţii care solicită achiziţionarea de cărbune îl vor utiliza pentru încălzirea locuinţei personale sau a părinţilor, fraţilor, bunicilor (rude până la gradul al II-lea).

  „Transportul cantității de cărbune achiziționate este în sarcina salariatului, livrarea efectuându-se conform programului stabilit de conducerea subunității/carieră. Livrarea cantităţii de cărbune achiziţionată se va efectua într-o perioadă de maxim 2 zile şi în maxim 2 transporturi. În funcție de numărul de cereri depuse și data înregistrării cererii, programarea va fi aprobată de conducerea subunității/carierei, astfel încât până la data de 30.11.2022 să se poată efectua livrarea întregii cantităţi de cărbune către salariaţi. Salariatul beneficiază de posibilitatea de achiziţionare de cărbune şi îl poate ridica doar în perioada în care are calitatea de angajat al Societăţii Complexul Energetic Oltenia S.A.”, conform Complexului Energetic Oltenia.

  Prețul de facturare pentru cantitatea de cărbune prevăzută la punctul 3 din CCM (10 tone) este 1048,63 lei cu TVA (cost de producție prevăzut în BVC/2022). Costul total, în sarcina salariatului, incluzând contribuțiile individuale de asigurări sociale, sănătate și impozit pe venit este de 1660,63 lei pentru 10 tone cărbune. În situația în care salariatul ridică o cantitate mai mare (maxim două tone) decât cantitatea prevăzută la punctul D3 din CCM (10 tone), aceasta va fi facturată la prețul de vânzare practicat către diverși achizitori (252,28 lei/tonă, cu T.V.A, fără acciză).

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: