spot_img
17 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateSubsolul Prefecturii Gorj, adăpost pentru salariații instituției

  Subsolul Prefecturii Gorj, adăpost pentru salariații instituției

  Se face curățenie la Prefectura Gorj. Autoritățile au anunțat că au în plan să curețe mizeria de la subsol și să dea altă utilitate zonei, care în prezent este folosit pe post de spațiul de depozitare.

  “În subsolul acestei clădiri sunt foarte multe lucruri nefolositoare care s-au adunat de-a lungul vremii. Am stabilit împreună cu ISU Gorj, de mâine, vom începe să scoatem tot ce este acolo moloz, lucruri care sunt stricate, aruncate și vom curățat subsol încercând să îl amenajăm, eventual ca și adăpost, pentru salariații instituției, în caz de nevoie. Deocamdată nu pot să vă zic de ce perimetru vorbim. Eliberăm, pentru că sunt foarte multe grămezi de moloz, nu știu de unde au ajuns acolo, eventualul, cu foarte mulți ani în urmă când se construit corpul cel nou de clădire, grămezile de moloz au fost depozitată în subsolul clădirii”, a transmis prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu.

  Prefectul de Gorj face demersuri pentru a reabilita întreaga clădire de patrimoniu. Din păcate, demersurile începute de pe timpul prefectului USR s-au blocat, din lipsă de fonduri.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: