spot_img
-1.5 C
Târgu Jiu
joi, noiembrie 30, 2023
Altele
  AcasăEvenimentAmenzi de peste 420.000 de lei aplicate de poliţişti în minivacanţa de...

  Amenzi de peste 420.000 de lei aplicate de poliţişti în minivacanţa de 1 Mai

  Poliţiştii gorjeni au aplicat peste 1.200 de sancţiuni contravenţionale în minivacanţa de 1 Mai. Aceştia au fost prezenţi pe cele mai importante drumuri din judeţ şi nu numai, pentru a se asigura că şoferii sunt responsabili. Aşa se poate explica şi numărul redus de accidente rutiere din această perioadă.

  Sancţiuni uriaşe au fost aplicate de oamenii legii în aceste zile de sărbătoare. Conform reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj au fost înregistrate aproape 200 de evenimente, în urma cărora s-au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 420.000 de lei.

  ,,În aceste zile, polițiștii au intervenit la 187 de evenimente, au constatat 39 de infracțiuni, au aplicat peste 1.200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 420.000 de lei și au reținut 89 de permise de conducere. În perioada 27 aprilie – 1 mai a.c., poliţiştii au desfășurat multiple activități pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. În această perioadă polițiștii au intervenit la 187 de evenimente, dintre care 124 au fost sesizate prin 112. De asemenea, polițiștii au surprins în flagrant delict 5 persoane, au constatat 39 de infracţiuni, au aplicat peste1.200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aprox. 420.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de 4.250 lei”, au comunicat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

  Pentru aproximativ 120 de şoferi, minivacanţa de 1 Mai nu a fost aşa cum şi-ar fi dorit. O spune numărul de permise de conducere reţinute şi suma amenzilor aplicate.

  ,,Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru menținerea unui trafic în siguranță, fiind constatate 6 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, reținute 89 de permise de conducere și retrase 22 de certificate de înmatriculare. Totodată, au fost cercetate peste 100 de persoane pentru nerespectarea prevederilor din Codul Penal, iar în cauzele instrumentate, au fost dispuse 4 măsuri preventive. Mulțumim cetățenilor care respectă legea, contribuind astfel la creșterea siguranței comunității din care fac parte”, au comunicat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: