spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesMedic: „Am ieșit în stradă și am întrebat oamenii dacă doresc să...

  Medic: „Am ieșit în stradă și am întrebat oamenii dacă doresc să se vaccineze”

  În Gorj numărul de vaccinări zilnice a scăzut semnificativ. Pentru că imunizare se face acum la liber, angajații din centre de vaccinare riscă să piardă din ser dacă nu gestionează corespunzător situația. În unele cazuri medicii recunosc că a fost nevoie să iasă în stradă pentru a găsi cui să administreze serul rămas după o vaccinare la cerere.

  Vaccinarea împotriva COVID 19 merge tot mai greu. După ce valul a trecut cetățenii speră să scape de virus și fără imunizare. Se vede în datele oficiale din centrele de vaccinare unde medicii spun că au fost nevoiți să iasă în stradă pentru a nu pierde serul care oferă protecție împotriva coronavirusului.

  „Mai vin dar nu cu mi-aș dori eu, a scăzut numărul destul de mult numărul persoanelor doritoare de vaccinare. Funcționăm la 30-40% din capacitatea noastră de vaccinare. Orice persoană care dorește să se vaccineze poate să vină fără programare dar aș dori să vină până în ora 15.00 pentru că după această oră este mai greu de gestionat fluxul de vaccinare. Doza se reconstituie în 6 vaccinuri și, dacă avem o persoană care vine la ora 16-17 este destul de greu. Am avut și situații în care, efectiv, am ieșit în stradă, am întrebat oamenii dacă doresc să se vaccineze. Am găsit, într-o duminică, un grup de turiști din București și i-am vaccinat pe toți. Apelăm la astfel de variante pentru a nu pierde dozele. Până acum nu am pierdut nicio doză”, a declarat medicul Ionuț Pantiș ce răspunde ce centrul de vaccinare de la Stadion.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: