spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăNationalCele mai noi pacanele NetEnt

  Cele mai noi pacanele NetEnt

  Există mii și mii de jocuri slot disponibile online chiar acum și ar putea fi foarte dificil să le găsești pe cele bune. Prin urmare, am dori să vă ajutăm și să vă sugerăm 2 jocuri de la una dintre cele mai importante case de software, numită NetEnt. 

  De mai bine de un deceniu, NetEnt a produs multe jocuri de înaltă calitate și le-am găsit primele 10. Tot ce trebuie să faceți este să continuați să citiți pentru a afla totul despre cele mai populare 10 jocuri pe care le-a creat NetEnt.

  Toate aceste slot-uri pot fi încercate și pe anumite site-uri cu un casino online Romania în cazul în care descriirile ce urmează îți vor capta atenția.

  Space Wars 2™ Powerpoints™

  Space Wars 2™ Powerpoints™, continuare legendarului Space Wars de la compania NetEnt, este planificat pentru 30 Iunie 2022. 

  Jocul este optimizat pentru a fi jucat atât pe desktop cât și pe platforme mobile, ceea ce permite accesarea acestuia din practic orice colț al lumii. Interfața acestuia este capabilă de a se adapta pentru orice tip de ecran și rezoluție. 

  Space Wars 2™ este un slot video cu 6 role și 6 rânduri, bazat pe mecanica Powerpoints™. Acesta este echipat cu simboluri Wild, Multiplier Wild, caracteristica Avalanche, funcții Column Blaster și Row Blaster. În plus, jocul are un Buy Feature care activează garantat rotiri gratuite. 

  Cele mai bine plătite simboluri sunt rubinele. Acestea sunt cristalele care, în lumea Space Wars, sunt cele mai dorite obiecte de către clanurile de extratereștri. Simbolurile medii sunt chiar participanții acestor clane, adică extratereștrii. Aceștia pot face parte din diferite clanuri, ceea ce nu schimbă prețul. Ultimele și cele mai ieftine simboluri sunt pietrele spațiale. Acestea sunt întâlnite de clanurile spațiale practic mereu și nu pot fi categorisite ca fiind de mare preț. 

  Pe lângă aceste caracteristici, nu trebuie să uiți de design-ul inedit al acestui slot. Dacă ești un fan al tematicii cosmice și vrei să o îmbini cu sloturile, Space Wars 2 este ceea ce cauți. 

  Caracteristici:

  Fiecare joc de slot-uri are caracteristicile sale care, în mare parte, sunt principalele metode de a atrage mai multe persoane și atenție către acest slot. Space Wars 2 nu este o excepție. Iată câteva dintre cele mai importante caracteristici:

  • Free spins 
  • Avalanche 
  • Column blaster 
  • Zapper

  Funk Master Slot

  Funk Master este unul dintre cele mai noi slot-uri de la compania NetEnt. Acesta este planificat pentru 25 Mai 2022, ceea ce îl face și unul dintre cele mai populare și așteptate slot-uri de pe piață. 

  Funk Master este îndeplinit în stilul anilor 70, ceea ce îl face extrem de original și interesant atât pentru oamenii noi acestei industrii, cât și pentru cei ce au experiență cu slot-urile și jocurile de noroc în general. Funk Master te înconjoară cu un număr infinit de culori și diferite animații inspirate din epoca disco. Simbolurile folosite sunt, la fel, inspirate din acea eră. 

  Cele 8 role și 8 rânduri ale acestui slot sunt umplute de mingi de disco de diferite culori. În dependență de culoarea mingii, jucătorul realizează care este câștigul acestuia, respectiv, fiecare culoare a mingii reprezintă o valoare a jackpot-ului câștigat. 

  Funk Master, în comparație cu alte slot-uri, nu atrage doar prin adrenalina și banii pe care îi oferă. Acesta atrage prin atmosfera nostalgică ce te cuprinde din prima secundă a jocului la acest aparat de slot-uri. Mecanica Avalanche este una dintre cele mai importante mecanici ale acestui slot, fiind și cea ce îți poate câștiga cel mai mare premiu posibil. 

  O caracteristică extrem de importantă al acestui slot este Dancing Wild. Acesta iți permite descoperirea simbolului de Dancing Wild care îți oferă șansa de ați crește veniturile de câteva ori. De asemenea, o mulțime de diferite tipuri de Multipliere îți oferă șansa de ați dubla sau chiar tripla câștigurile. Toate acestea fiind îndeplinite într-un design cât se poate de atrăgător, ești obligat să încerci să prinzi simbolurile ascunse de constructorii NetEnt. 

  Caracteristici importante:

  Cum am spus și mai sus, una dintre cele mai importante avantaje ale unui slot sunt caractersiticile sale. De calitatea acestora depinde popularitatea și succesul general al unui nou slot. Iată câteva dintre cele mai importante caracteristici ale Funk Master. 

  • Free spins 
  • Dancing Wild Symbol 
  • Multiplier Symbols

  NetEnt este unul dintre cele mai mari conglomerate ce scrie și dezvoltă diferite jocuri de noroc în fiecare an. Aceste două jocuri sunt unele dintre cele mai noi și de succes jocuri ale acestei companii. Deși încă nu au fost lansate, acestea promit un adevărat bum al popularității, atât a companiei cât și a jocurilor. 

  Dacă ești un fan al NetEnt și vrei să încerci cele mai noi jocuri ale acestui studio, ești obligat să încerci Space Wars 2™ Powerpoints™ și Funk Master. Studio-ul NetEnt garantează că vei fi plăcut surprins de aceste sloturi. 

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: