spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de handbal CSM Târgu Jiu s-a reunit

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu s-a reunit

   


  Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu s-a reunit miercuri, 6 iulie, în vederea începerii pregătirii pentru sezonul 2022-2023, primul din istoria clubului în Liga Florilor.

  Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș au avut deja primul antrenament.
  „10 jucătoare care au activat și sezonul trecut s-au prezentat la reunirea de la Stadionul Municipal: Alina Ciuchiatu, Cristina Popovici, Valentina Toader Trică, Ira Zinatullina, Iulia Andrei, Florența Ilie, Pal Ceandani, Alexandra Gavrilă, Bianca Ștefania Chiriță și Sabine Klimek. Elena Marica Bercu, cea de a-11-a jucătoare care a activat sezonul trecut la CSM Târgu Jiu a absentat motivat. Portărița CSM-ului a fost convocată la echipa națională de senioare a României de beach handbal, care s-a deplasat la Praga, în Cehia, acolo unde au loc preliminariile pentru Campionatul European de anul viitor“, se arată pe site-ul CSM Târgu Jiu.

  Cinci dintre cele opt jucătoare transferate, prezente la reunire

  La reunire au fost prezente și cinci jucătoare dintre cele opt care au semnat în această vară cu CSM Târgu Jiu: Angela Cioca, Ekaterina Dhzukeva, Ana Cătălina Ciolan, Cristina Boian și Oana Maria Bucă. Handbalistele nou-venite la CSM Târgu Jiu s-au declarat încântate de alegerea făcută și extrem de nerăbdătoare să înceapă treaba.
  Au lipsit Vanessa Leona Predescu, care se află în cantonament cu naționala de junioare a României, Katarina Pavlovic, convocată la naționala Croației și Daniela Rațiu, ultima achiziție a grupării din Târgu Jiu, care a primit câteva zile libere. De la reunire a lipsit și expertul sportiv Dan Ilieș.

  Primarul, prezent la reunirea echipei

  Coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu a fost prezent la Federația Română de Handbal la o ședință cu reprerezentanții celorlalte cluburi din Liga Florilor.
  La reunire a participat și primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, viceprimarul Bogdan Bejinaru și directorul clubului, Robert Bălăeț. Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a discutat minute bune cu directorul clubului, dar și cu antrenorul Liviu Andrieș și le-a transmis câteva mesaje fetelor cu privire la obiectivele clubului și le-a asigurat de toată susținerea sa pentru viitorul sezon.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: