spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăPoliticCe vor să facă primarii PSD cu banii împărțiți de liberali

  Ce vor să facă primarii PSD cu banii împărțiți de liberali

  Batjocoriți de liberali, o parte din primarii PSD sunt dispuși să renunțe la banii primiți la rectificarea de luna trecută. Șefii UAT-urilor susțin că și-ar dori ca sumele să meargă spre spitale, acolo unde, zilnic, mor oameni pentru că nu există medicamentația necesară.

  Primarul din Drăguțești susține că în acest val patru al pandemiei peste 70 de cetățeni ai comunei au fost secerați de inamicul invizibil.  „Dacă vorbim de banii de la rectificare, aș fi dorit ca acei bani să meargă spre spitale. 50 de mii trimiși la Primăria Drăguțești e un nimic. M-am fi bucurat ca acei 75 de oameni care au murit din comuna Drăguțești să fie salvați cu mânuța de bani care mi s-au trimis. Dacă este posibil să trimit acei bani înapoi, spre spitale, i-aș trimite cu drag. Nu poți să faci mare lucru cu acești bani, dar aș fi fericit să sțiu că se salvează vieți. Nu vreau să mai aud că mor oameni. Trebuie să facem ceva cu acești bani, degeaba primesc unii miliarde și asfaltează străzi. Păi pentru cine asfaltezi dacă pe strada aia mor toți?”, a transmis Ion Popescu, primarul din Drăguțești.

  „Nu suntem milogii acestui Guvern”

  Scoarța se numără printre puținele comune din Gorj care nu au solicitat niciun leu Guvernului. Primarul Ion Stamatoiu susține că a preferat să se descurce pe cont propriu și s-a simțit jignit, în numele cetățenilor, când a aflat ce sumă i-a fost repartizată. „Chiar nu am cerut acești bani. Am dat răspuns zero la adresa primită în care mă întrebau de situația financiară. Nu putem asigura nici iluminatul public pe două luni cu banii primiți. Cetățenii din Scoarța nu sunt milogii acestui Guvern. Niciodată! Nu cerșim!  Dai miliarde la unii și la alții arunci ca la vrăbii. Bătaie de joc! Am vorbit cu colegii, îi dăm înapoi dar cu dedicație clară, spitale! În spitale nu sunt medicamente. Îi țin pe oxigen, păi le trebuie și pastile. Unde sunt banii? Unde sunt containerele alea, izoletele pe care le vedeam la televizor, sau au fost contracte de onorat și acum oamenii mor?! Ne-am trădat neamul!“, afirmă primarul Ion Stamatoiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: