spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesMesajul lui Leonida Belgher de pe patul de spital: „Trec prin cele...

  Mesajul lui Leonida Belgher de pe patul de spital: „Trec prin cele mai grele momente din viața mea!“

  Stare de sănătate a lui Leonida Belgher este una bună, fiind mutat de pe secția de ATI pe secția Medicală, informează conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în ciuda zvonurilor apărute încă de seara trecută, lansate de o vecină de acestuia, conform cărora ar fi fost răpus de COVID-19.

  Fostul consilier local de la Alimpești s-a negativat, la ultimul test, dar a rămas cu o serie de probleme respiratori în urma suferinței cauzate de COVID-19. Leonida Belgher a devenit cunoscut în urma conflictului pe care l-a avut cu fosta conducere a Primăriei Alimpești și prin postările pe care le avea frecvent pe rețelele sociale.

  Ce îi roagă Belgher pe prietenii lui

  Leonida Belgher chiar a transmis un mesaj de pe patul de spital prin care mărturisește că trece în continuare prin momente foarte dificile și că nu poate să răspundă mesajelor: „Am o mare rugăminte la toți prietenii mei de suflet: să nu-mi mai trimiteți mesaje, că nu pot să le citesc fără să producă efecte majore asupra mea! Dacă bunul Dumnezeu vrea să mă țină în viață, e ok! Iar daca nu, nu rămâne nimeni pe pământ! Vă pup și vă îmbrățișez cu drag! Trec prin cele mai grele momente din viața mea!“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: