spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de baschet CSM Târgu Jiu a terminat cu fruntea sus duelul...

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a terminat cu fruntea sus duelul cu echipa campioană

    CSM Târgu Jiu a pierdut duelul cu echipa campioană a României, U BT Cluj Napoca, punându-i însă mari probeme, de-a lungul meciului. Scorul a fost 72-87. A fost ultimul meci din anul 2023. 

    Peste 1.000 de suporteri au luat cu asalt Sala Sporturilor pentru a fi alături de CSM Târgu Jiu la ultimul meci din acest an. Iubitorii baschetului au avut parte de un spectacol baschetbalistic de excepție, la care au contribuit din plin cele două echipe. Meciul a început într-o notă de echilibru, cu un prim sfert în care cele două echipe au mers umăr la umăr și-au trecut rând pe rând la conducere pe tabela de marcaj. Baschetbaliștii gorjeni au dat o replică extrem de solidă campioanei. Dimitrius Underwood și colegii săi au reușit să pună în reală dificultate liderul din Grupa A, care s-a întrebuințat serios pentru a contracara jocul curajos al gorjenilor.

    Pe sferturi a fost 21-22, 14-19, 14-25, 23-21. Meciul a contat pentru etapa a 15-a din Grupa A din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Dimitrius Underwood a fost cel mai bun om al grupării gorjene. Americanul a reușit 26 de puncte contra campioanei.

    Sâmbătă, 6 ianuarie, se va deplasa în București, unde va juca împotriva echipei Rapid.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: