spot_img
25.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertIncredibil! Au ÎNCURCAT MORȚII!

    Incredibil! Au ÎNCURCAT MORȚII!

    Situație incredibilă în Vâlcea. După cutremurul din Amatrice, autoritățile italiene au trimis într-o localitate din acest județ două sicrie în care ar fi trebuit să fie cadavrele soţilor Păunescu.

    Însă, în mod suprinzător, familia îndurerată a celor doi soți din localitatea  Fârtăţeşti a rămas mută de uimire când a aflat sâmbătă că, de fapt, într-unul din sicrie nu era ruda lor, ci un cetăţean italian. De abia, astăzi,  cadavrul adevăratului Victor Păunescu a ajuns în sat, unde tot astăzi a şi fost înmormântat.

    Primarul comunei Fârtăţeşti, Nicolae Voicescu, a declarat pentru Realitatea TV că a aflat joi că s-ar putea ca autorităţile italiene să fi comis o eroare și să fi trimis pe altcineva, ceea ce s-a si confirmat. „Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, dar la ce mare a fost catastrofa în Italia, probabil s-a creat o confuzie. Sicriul a ajuns sigilat în România, iar joi am aflat că s-a făcut o greşeală. Trebuie făcute formalităţi pentru deshumarea cetăţeanului italian”, a explicat primarul din Fârtăţeşti. Acesta a subliniat că Primăria Fârtăţeşti a fost înştiinţată astfel, pe cale oficială, că în locul defunctului Victor Păunescu, a fost trimis un coşciug cu o altă persoană decedată în cutremurul din Italia.

    Edilul a mai spus că familia românului decedat în Italia este foarte supărată de această încurcătură.

     

    Punescu Simona, în vârstă de 43 de ani, și Păunescu Victor, în vârstă de 52 de ani, lucrau de zece ani în Italia, unde au plecat în căutarea unui trai mai bun. Din nefericire, cei doi soţi nu au scăpat cu viaţă din cutremurul devastator produs în Amatrice.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!